Снимки БулфотоБлизки и приятели изпратиха актрисата Венета Зюмбюлева в последния й път. Прекрасна

...
Снимки БулфотоБлизки и приятели изпратиха актрисата Венета Зюмбюлева в последния й път. Прекрасна
Коментари Харесай

Близки и приятели изпратиха Венета Зюмбюлева в последния й път

Снимки Булфото

Близки и приятели изпратиха актрисата Венета Зюмбюлева в последния й път.  " Прекрасна артистка, прелестен човек. Беше доста близка другарка още от института, по-късно в Плевенския спектакъл, по-късно в Младежкия. Много я обичам. ", показа актрисата Вера Среброва.

Елена Коларова работи като гримьор в театъра от 38 години и е станала очевидец на израстването на доста от известните ни артисти, играли там.

" Венета беше един прелестен човек и актриса ", съобщи тя и добави, че си отиват огромни артисти, само че те имат почтени наследници.

Актьорът Стефан Мавродиев показа, че освен е гледал Венета Зюмбюлева в доста функции, само че и е играл на една сцена с нея, написа Novini.bg.

" Венета беше удивително създание. Аз ѝ виках Винету. С нея сме играли в куп представления. С нея имаме невероятни мемоари и работа ", сподели той.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР